Preview Mode Links will not work in preview mode

The Money Flow Podcast

Jun 25, 2021

Naast dat het superhandig is om iedere maand door jouw cijfers heen te lopen, zijn er ook cijfers die je het beste 1x per kwartaal analyseert. 

Welke dat zijn en waarom dat is, hoor je in deze aflevering van The Money Flow Podcast - 5 cijfers die je wil checken aan het eind van een kwartaal.

Wil je een keer gratis en...


Jun 18, 2021

Een klant die niet op tijd betaald heeft kan van alles in je los maken. Boosheid, want je hebt toch goed werk geleverd of een product gestuurd. Of misschien wel angst. Want wat moet je nu doen?

Een klant die niet op tijd betaald heeft, betekent niet dat de relatie met deze klant nu voor eens en altijd verpest is. 

Hoe...


Jun 11, 2021

Of dat je nu deze zomer met vakantie gaat, of wat later, het is altijd belangrijk op ook tijdens jouw vakantie grip te houden op het geld in jouw bedrijf. 

Dat hoeft echter niet te betekenen dat je perse jouw laptop mee moet sjouwen op vakantie. Dat kan natuurlijk wel, als jij tijdens jouw vakantie wat wil werken, maar...


Jun 4, 2021

Het verhogen van jouw prijzen kan spannend zijn. "Hoe gaan mijn klanten reageren?"


"Ben ik een hogere prijs wel waard?"

Dit zijn voorbeelden van vragen die in je op kunnen komen. Vragen die er misschien wel voor zorgen dat je het verhogen van de prijs nog even uitstelt.

En nog een keer... en nog een keer.

Maar als...